Posted on

AC Milan forlenger Bennacers kontrakt til 2027

Serie A-laget AC Milan kunngjorde offisielt at det har fornyet sin nye kontrakt med lagets algeriske midtbanespiller Ben Nasser. Den algeriske internasjonale midtbanespillerens tidligere avtale med Rossoneri utløper i juni 2024. I 2027 går Bennacers siste kontrakt ut.

Den 25 år gamle algeriske midtbanespilleren var en integrert del av Stefano Piolis tid i Milan og spilte en nøkkelrolle i deres Serie A-tittelseier forrige sesong, og hjalp dem til sin første på mer enn et tiår A-ligatittel. Benase signerte en ny kontrakt med Milan i dag, og signerte en fire og et halvt års avtale verdt rundt €4,2 millioner netto per sesong pluss €300 000 i tillegg. Avtalen inkluderer en frigjøringsklausul på 50 millioner euro, gjeldende fra juli 2024.

Benasse hadde på seg AC Milan Hjemmedrakt fra Empoli i august 2019 i en avtale verdt omtrent 17,2 millioner euro. Siden ankomsten har han spilt 129 ganger i alle konkurranser, scoret 4 mål og gitt 8 assists. Han og Kalulu er de eneste to heltidsspillerne fra Milan denne sesongen. Slike som Liverpool og Manchester United har blitt sagt å være interessert i ham de siste månedene, men han bestemte seg til slutt for å bli i Milan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *