Posted on

Benzema og Rudiger vil sannsynligvis gå glipp av La Liga-kamper

Benzema og Rudiger vil sannsynligvis gå glipp av La Liga-kamper

Denne runden av La Liga går Real Madrid til bortekampen mot Vallecano. Denne kampen er også Real Madrids nest siste kamp før VM. Real Madrid gjennomførte den siste treningen før kampen på Valdebebas treningsbase.Zema og Rudiger, som hadde på seg manchester united drakt 2022, var fraværende fra treningen.

Benzema og Rudiger dukket ikke opp på gruppetrening, og det er vanskelig for dem å komme inn i troppen til morgendagens kamp, ​​som er den nest siste kampen før VM utenom sesongen. Benzema trente ikke i samme tempo som spillerne i går da de ble behandlet av Real Madrid-fysioterapeuter mens Rudiger trente i treningsstudioet på grunn av en overbelastet hofte.

Joan Ameni og Hazard, som hadde på seg billig real madrid fotballdrakt, var begge fraværende i Real Madrids siste Champions League-gruppekamp mot Celtic. De trente normalt. I tillegg til disse meldes det at Real Madrid-trener Ancelotti også skal spille mot Celtic. Vallecano dukket opp på banen i kampen. Tidligere hadde Ancelotti kritisert dommerens straff, men Ancelotti kan ikke bli suspendert.

Ovenstående er rapporten om «Benzema og Rudiger vil sannsynligvis gå glipp av La Liga-kamper» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *