Posted on

Brasil slo Sveits 1-0 i VM gruppe G andre runde

I andre runde av verdensmesterskapet, gruppe G, scoret Casemiro, iført en Brasil drakter 2022, kampens eneste mål, og hjalp Brasil med å vinne 1-0. Etter kampen ble han også kåret til den beste spilleren i spillet av verdensmesterskapet. Det er verdt å nevne at Brasil har kvalifisert seg til 14 verdensmesterskap på rad. Sist gang de ikke klarte å kvalifisere seg til gruppespillet var i verdensmesterskapet i 1966.

I denne kampen spilte Casemiro et veldig godt ledd på midtbanen, og gjorde mange viktige interceptions i bakfeltet, og scoret også et avgjørende mål i et kritisk øyeblikk. Han hjalp også Venicius før. Mål, men dessverre underkjent for offside. Casemiro spilte en viktig rolle i å hjelpe laget videre, og han vant fortjent kampens beste.

Det brasilianske laget har kvalifisert seg til 14 verdenscuper på rad og har gått videre til knockoutstadiet 23 ganger. Begge postene er de første i historien. I siste runde av kampen, så lenge det brasilianske laget får uavgjort, vil de kunne sikre seg førsteplassen i gruppen og kvalifisere seg for 11. gang på rad i toppen av gruppen. Det brasilianske laget ble det andre laget som kvalifiserte seg tidlig i dette verdensmesterskapet etter det franske laget. Det er verdt å nevne at dette også er første gang laget beseiret det sveitsiske laget i verdenscuphistorien.Gratulerer til dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *