Posted on

Chelsea nekter å fornye Kantes kontrakt

Chelsea nekter å fornye Kantes kontrakt

Chelsea kan angivelig signere Wolves-kaptein Ruben Neves, og spilleren vekker også interesse fra FC Barcelona. Videre er det angivelig at Chelsea ønsker å styrke midtbanen sin med fremtiden til Kante og Jorginho i Chelsea Hjemmedrakt 2022 usikker. Begge spillerne er inne i det siste året av kontraktene sine på Stamford Bridge og kan dra på fri overgang.

Chelsea er ikke villige til å tilby Kante en langtidskontrakt. Franskmannen, 31, har kjempet mot skader den siste tiden. Dessuten har ikke forhandlingene med den italienske landslagsspilleren Jorginho gjort store fremskritt. Han er også 30 år. Med tanke på Neves’ evner og erfaring i Premier League, kan han være et pålitelig signeringsmål for Chelsea. Han har vært en av Wolves’ beste spillere på mange år, og han er fortsatt ung.

Chelsea kan få konkurranse fra Barca om signeringen av Ruben Neves i en Smussavvisende fotballdrakter. Xavis Barcelona forfølger angivelig også den portugisiske landslagsspilleren.

Ovenstående er rapporten om «Chelsea nekter å fornye Kantes kontrakt» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *