Posted on

David Fofana kan ha på seg Chelseas skjorte nummer 11

Chelsea har vært ute etter å hente inn en midtspiss siden Lukaku sluttet. Det meldes at Chelsea har kommet til enighet om signeringen av Moldes 20 år gamle senter David Fofana, og de personlige betingelsene med spilleren er også forhandlet. Spilleren vil akseptere Chelseas medisinske undersøkelse i dag.

For øyeblikket, etter at Lukaku kom tilbake til Inter Milan på lån, er Aubameyang det eneste Zhengyin-senteret i Chelsea. Selv om Haverts har en god prestasjon i midtposisjonen, er han mer vant til å spille på midtbanespilleren. Og Aubameyang kan ikke opprettholde en langsiktig enestående tilstand når han blir eldre. Chelsea må finne en erstatter for ham, og David Fofana er den spilleren Chelsea trenger mest.

Fofana har en sterk kropp, utmerket evne til å holde ballen med ryggen og god avslutningsevne. I den nye sesongen spilte han totalt 29 kamper i Molde, og scoret 17 mål og sendte 6 målgivende pasninger. Fofanas utmerkede skuddferdigheter kan lett minne Chelsea-fansen om hans ivorianske forgjenger Didier Drogba. For øyeblikket er Chelseas nr. 11-trøye ledig, og Fofana vil sannsynligvis ta over denne meningsfulle Chelsea Hjemmedrakt 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *