Posted on

Mbappe scorer på stoppetid for å hjelpe Paris Saint-Germain med å slå Strasbourg

Den 16. runden av Ligue 1-kampen startet offisielt. Paris Saint-Germain møtte Strasbourg, som er på nedrykksstreken. Mbappe og Neymar, iført Paris Saint Germain drakt 2022, startet kampen sammen. Dommeren var Thirpan. I første omgang brukte Neymar dødball-muligheten til å assistere Marquinhos med en heading, og Donnarumma gjorde to strålende mål. I andre omgang scoret Marquinhos selvmål, Neymars 3 poeng, to gule og ett rødt endte, og Mbappe fikk et sterkt gjennombrudd på pause.

I det 14. minutt fikk Paris muligheten til å sette ballen på venstre side av fremre bane. Neymar tok frispark og snurret mot mål. Marquinhos hoppet høyt og ristet på hodet for å angripe målet. Ballen gikk i nettet. Paris 1-0 Strass Fort! I det 51. minutt av andre omgang ble Thomas sitt høyrefotskudd fra 16-meteren blokkert av Marquinhos og deretter heist opp i lengste hjørne. Strasbourg utlignet til 1-1! I det 5. minutt av stopptid i andre omgang holdt Mbappe ballen foran i sekstenmeteren og ble brakt ned bak Niamsi. Dommeren dømte straffespark. Mbappe tok straffen og slo Strasbourg over natten. Paris ledet 2-1 igjen!

Mbappes mål var etter 95 minutter og 40 sekunder av kampen. Dette er det siste målet Paris har scoret i Ligue 1 siden statistikk var tilgjengelig i sesongen 2006/07. Mbappe har scoret 13 mål i Ligue 1 denne sesongen og har 2 assists i tillegg. I 2022 scoret Mbappe 32 mål i Ligue 1, og han ble den andre spilleren i Ligue 1 som scoret 32 mål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *