Posted on

Mbappe vil sannsynligvis gå glipp av Frankrike vs England på grunn av skade

Qatar-VM er i gang, og den største favoritten til å vinne Qatar-VM denne gangen er utvilsomt det franske laget. Det franske laget viste en meget sterk tilstand i gruppespillet og første runde av knockout-runden. Grunnen til at det franske laget kan spille så bra er uatskillelig fra den enestående prestasjonen til én person, og han er Mbappe. I siste verdenscup viste Mbappe en meget sterk styrke.

Dessverre skadet Mbappe, som hadde på seg Frankrike Fotballdrakter 2022, ved et uhell ankelen. Samtidig beklager jeg å gå glipp av den offentlige treningen til det franske laget. Denne skaden vil sannsynligvis føre til at Mbappe savner den kommende britiske og franske kampen dessverre. Hvis det er sant, er det ingen tvil om at det jevne opprykk til topp 4 i dette verdensmesterskapet er mer tilbøyelig til det engelske laget. Det er imidlertid rapportert at Mbappé normalt vil delta på kampen mot England. Kroppen hans er normal og veldig sunn. Han trener innendørs fysisk styrketrening etter treningsplanen, så han deltok ikke på utendørstrening.

Når det gjelder den siste situasjonen til Mbappe, er alle fortsatt ukjente, men for det engelske laget spiller det ingen rolle, så lenge de kan styrke selvtilliten til å vinne, så kan de slå det franske laget i neste kamp. Jeg håper at begge lag vil prestere bra og gi deg flere spennende kamper. La oss se frem til det sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *