Posted on

Messis trøyenummer for Argentina denne gangen

Messis trøyenummer for Argentina denne gangen

Messi spilte for Argentina Maradona 10 Hjemmedrakter har hatt på seg trøyen nr. 10 siden 28. mars 2009, da han spilte mot Venezuela i VM-kvalifiseringen. Messi bidro med et mål og en assist i den kampen. Den tidligere eieren av Argentinas nr. 10 var Juan Roman Riquelme, og den mest kjente argentinske nr. 10-trøyen var Diego Maradona.

Og Messi 17. august 2005, i vennskapskampen mellom Argentina og Ungarn, fikk Messi sin landslagsdebut. På den tiden hadde Messi på seg trøyen nr. 19, men Messi fikk også rødt kort i den kampen. Men da Messi deltok i Beijing-OL, hadde han på seg trøya nr. 15.

Messi hadde også på seg trøyen nr. 10 for å representere Argentina i verdensmesterskapet i 2010, 2014 og 2018. I 2021 hadde han på seg trøyen nr. 10 og fulgte Argentina for å vinne Copa America-trofeet. Det var også første gang Messi vant landslaget i karrieren. Konkurransemester. Dette verdensmesterskapet i Qatar er også det 5. verdensmesterskapet der Messi bærer nr. 10, og det er også det siste verdensmesterskapet i hans personlige spillerkarriere. Jeg håper å se Messi skinne i Smussavvisende fotballdrakter.

Ovenstående er rapporten om «Messis trøyenummer for Argentina denne gangen» på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *